Arkesteijn Domotica Integratie is gecertificeerd digitalSTROM installateur.

 

Flexibel, eenvoudig, comfortabel en veilig:
het uitstekende slimme huis van digitalSTROM
digitalSTROM biedt de perfecte smart home-ervaring voor elke behoefte, leeftijd, eigendom en budget – en technologie die betrouwbaar en toekomstbestendig is.

Het maakt niet uit of je in een klein appartement of een groot huis woont. Of het een nieuw of een bestaand gebouw is. Of je nu “klein” wilt beginnen of je hele huis meteen wilt uitrusten. Of het nu jong of oud is: digitalSTROM biedt precies de flexibiliteit die u wilt.

Daarom is digitalSTROM het “precies-voor-u-gemaakte” Smart Home.

 

Laat er licht zijn

Diverse mogelijkheden voor intelligente huisautomatisering
Een digitalSTROM Smart Home staat voor comfort en gemak, maar ook voor eenvoud en uitvoerbaarheid. Daarom kunt u ook flexibel en volgens uw wensen de verlichting in uw huis schakelen en dimmen: met een lichtschakelaar, spraak- of smartphone-app, omdat dit op dit moment het gemakkelijkst en praktisch uitvoerbaar is voor u.

Je huis past zich aan elk weer aan

In de zomer schijnt de zon en wordt je huis onaangenaam warm? In de herfst, een storm beschadigt uw blinds tijdens uw afwezigheid? Dit is allemaal verleden tijd. In een digitalSTROM Smart Home gaan uw jaloezieën en luiken automatisch omhoog of omlaag, afhankelijk van de temperatuur, het tijdstip van de dag en het weer. Het automatische jaloeziebesturingssysteem zorgt altijd voor het perfecte feel-good klimaat en beschermt tegen kostbare schade.

Leef veilig  in een digitalSTROM Smart Home

Met tal van beveiligingstoepassingen en de intelligente interactie van verschillende apparaten worden u en uw huis dag en nacht beveiligd met digitalSTROM veilig en goed beschermd. Bij een inbraak worden bijvoorbeeld inbrekers gerouteerd en worden levensreddende maatregelen genomen tijdens een brandalarm. Een digitalSTROM Smart Home biedt u zekerheid waarop u kunt vertrouwen.

Het beschermt niet alleen u en uw eigendom. De systeemarchitectuur, infrastructuur en bedrijfsprocessen van ons systeem zijn ontworpen om uw privacy optimaal te beschermen en het risico op misbruik tot een minimum te beperken.

Intelligente verwarmingsregeling voor maximaal welzijn

De ene persoon is ’s morgens graag knuffelbaar warm in de badkamer, de andere heeft het wat koeler nodig om wakker te worden. Geen probleem, omdat uw digitalSTROM Smart Home zich automatisch aanpast aan de voorkeuren van elke bewoner. Met de geautomatiseerde verwarmingsregeling kunt u op elk moment van de dag en voor elke bewoner het perfecte, individuele feel-good klimaat creëren in elke kamer.

Dit verbetert niet alleen het persoonlijke welzijn, maar zorgt ook voor een maximale energie-efficiëntie. Met de digitalSTROM verwarmingsregeling hebt u volledige toegang tot alle instellingen en meetwaarden van uw verwarmingssysteem. Op deze manier heeft u te allen tijde uw energieverbruik in het oog en uw kosten volledig onder controle.

Comfortabel en veilig met de slimme toegangscontrole van digitalSTROM

Met digitalSTROM beginnen de voordelen en de slimme thuiservaring bij de voordeur. Meer veiligheid en comfort staan ??centraal. De interactie van verschillende apparaten resulteert in talrijke aantrekkelijke toepassingen die de klassieke functies in het toegangsgebied aanzienlijk uitbreiden. In een digitalSTROM Smart Home houdt u altijd uw voordeur in het oog en mist u nooit een bezoeker.

Werkt met digitalSTROM

digitalSTROM is een open smart home-systeem dat compatibel is met talloze producten. Ontdek hier een selectie van producten van bekende fabrikanten.
Wilt u weten welke apparaten en fabrikanten nog compatibel zijn met digitalSTROM?
Dit is te vinden op de website van digitalStrom.

 

De voordelen van digitalSTROM op een rij

Met digitalSTROM worden alle apparaten in huis gedigitaliseerd en genetwerkt.
Dit resulteert in tal van voordelen voor de bewoners:

Een nieuwe levenshouding

Comfort en gemak kunnen op het hoogste niveau worden ervaren en er wordt een geheel nieuwe manier van leven gecreëerd.

Handige bediening

Het huis kan eenvoudig en gemakkelijk worden bediend via spraak, de smartphone of de conventionele lichtscanner.

Eenvoudige installatie

De installatie is vrijwel onzichtbaar in zowel nieuwe als bestaande gebouwen en kan eenvoudig en op elk moment worden uitgevoerd.

Altijd up-to-date

Dankzij regelmatige updates wordt uw huis van jaar tot jaar verbeterd – uw eigen vier muren blijven op lange termijn levensvatbaar.

Verhoogde beveiliging

Een thuisnetwerk biedt duidelijke voordelen ten opzichte van een niet-verbonden huis, omdat speciale toepassingen en beveiligingstechnologie de bewoners en het huishouden beschermen.

Betere energie-efficiëntie

Het energieverbruik van elk afzonderlijk apparaat wordt transparant en slimme automatismen zorgen voor een perfecte optimalisatie van het verbruik.