Arkesteijn Domotica Integratie is een officiele eNet SMARTHOME service partner.

eNet SMART HOME

Twee Duitse specialisten in de gebouwensysteemtechniek brengen samen een nieuw op radiosignalen gebaseerd Smart-Home-systeem op de markt.

De initiatiefnemers van het merk eNet SMART HOME zijn de twee ondernemingen Gira en JUNG. Achter het merk staat het gemeenschappelijke dochterbedrijf Insta als systeemontwikkelaar en technologie-eigenaar.

Op het gebied van gebouwenautomatisering zijn zij drie oude rotten in het vak. Want sinds de 80er jaren leggen zij op intelligente wijze netwerken in gebouwen aan. Gira, JUNG en Insta behoren tot de initiatiefnemers en oprichters van EIBA (vandaag de dag KNX). KNX is de eerste open wereldstandaard voor huis- en gebouwautomatisering. Daarmee hebben zij drieën de ontwikkeling van de intelligente gebouwsysteemtechniek op beslissende wijze mede vormgegeven. Deze schat aan ervaringen komt nu bij elkaar in eNet SMART HOME.

Ook op de markt van de bi-directionele radiosystemen zijn ze geen nieuwkomer. Want met eNet leggen zij reeds jarenlang netwerken op basis van radiosignalen aan voor licht en jaloezieën. Met eNet SMART HOME hebben zij nu een volledig systeem  op de markt geintroduceerd.

 

Hieronder kunt u het promotiefilmpje van eNet SMART HOME bekijken.